Proizvodnja

Kvalitet koji se garantuje po povoljnim cijenama.


Izaberite kvalitetan proizvod koji Vam garantuje dugotrajnost i moderan izgled Vašeg doma.


Iz našeg asortimana nudimo Vam:

POKROV


- Imitacija crijepa (Elite i Tradicional)
- Trapezni pokrov (Elegant, Master, Strong)


Lim u obliku crijepa Elite je profilisani lim koji je u najvećoj mjeri zastupljen na našem tržištu. Pogodan je za pokrivanje svih vrsta objekata. Pokrivna širina table je 1.100 mm, a ukupna širina iznosi 1.185mm. Dužina table se izrađuje prema zahtjevima kupca. Dužina svakog pojedinačnog crijepa je 350mm, a visina vala 28mm.

 

lim1

 

Lim u obliku crijepa Tradicional – najvažnija karakteristika jeste visoka nosivost koju mu daje visina rebra od 38mm. Pokrivna širina table je 1.000 mm, a ukupna širina 1.082mm. Dužina svakog pojedinačnog crijepa je 350mm. Boju, dužinu i debljinu biraju kupci.

lim2

Trapezni lim TR 20 Elegant – najčešća upotreba ovog lima je za oblaganje fasada i spuštenog stropa. Pored toga postoji jako široka mogućnost primjene jer se može postavljati na razne tipove podkonstrukcija. Pokrivna širina trapeznog lima Elegant je 1.100mm, a visina rebra je 20mm. Dužinu lima kao i boju određuje kupac prema sopstvenim željama.

lim3

 

Trapezni lim TR 40 Master – izdržljivost ovog lime je njegova najveća prednost. Najčešća primjena jeste kod oblaganja fasada industrijskih objekata, međutim isto tako se može koristiti i za pokrivanje krovova. Pokrivna širina trapeznog lima Master je 1.100mm, a visina rebra je 40mm. Dužinu lima kao i boju određuje kupac prema sopstvenim željama.

lim4